De la povara financiara la eliberare cu ajutorul AURSF – testimonial Flavius Zahringer

Numele meu este Zahringer Flavius, sunt din Orastie, Hunedoara si in anul 2007 am solicitat un credit la Raiffesen Bank, pentru achizitia unui apartament in care sa locuiesc impreuna cu sotia si cu fiica mea de 3 ani. Deoarece mi s-a comunicat din partea bancii ca nu ma calificam pentru un credit in lei sau euro, din cauza salarizarii mele de la acel moment, am acceptat propunerea bancii si am luat un credit in franci elvetieni.

Totul a mers relativ bine aproximativ 3 luni de la acordarea creditului, dupa care au inceput sa creasca ratele. Banca Elevetiei a eliminat plafonul minim impus francului, fapt ce a dus la dublarea valorii acestuia. In plus, mi-am dat seama ca aveam si clauze abuzive in contract: dintr-o rata de 275 chf, 75 chf erau din cauza unei clauze abuzive si a unor comisioane, cum avea sa constate mai tarziu instanta.

Am luat legatura si cu Alin Iacob, presedintele AURSF, solicitandu-i ajutorul pentru a scapa de acest credit toxic pentru mine si pentru familia mea. Prin acest testimonial vreau sa-i multumesc din toata inima, pentru medierea pe care a facut-o intre mine si banca, ajutandu-ma ca in anul 2021, dupa 15 ani de povara financiara sa obtin un discount cu adevarat substantial la soldul ramas. Multumesc pe aceasta cale intregii echipe AURSF, caci datorita implicarii active a asociatiei, viata mea s-a schimbat, eu fiind unul din fericitele cazuri care a scapat din capcana creditului in franci elvetieni.