SESIZARI – CONSULTANTA

Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare isi doreste sa ofere un suport suplimentar, precum si posibilitatea de a fi la curent cu ultimele noutati cu impact asupra consumatorilor utilizatori de servicii financiare, membrilor asociati, care isi platesc cotizatia anuala, membrilor simpatizanti aflati in situatii speciale si persoanelor cu dizabilitati.

Pentru o interactiune cat mai eficienta, va rugam sa ne transmiteti in prealabil intrebari prin intermediul adresei noastre de e-mail, sesizari@aursf.ro.

E-mail-urile transmise ar trebui sa contina urmatoarele:

– prenumele, numele si numarul de telefon la care puteti fi contactat
– o descriere pe scurt si la obiect a problemei pe care o intampinati sau a informatiei pe care o doriti.

Membrii care nu si-au platit cotizatia anuala trebuie sa o faca inainte de a trimite solicitarea pe e-mail.

Consumatorii utilizatori de servicii financiare care nu sunt inca membri ai AURSF, trebuie sa descarce si sa completeze cererea de adeziune, pe care sa o trimita apoi la adresa sesizari@aursf.ro, impreuna cu o copie scanata a actului de identitate.

Achitati imediat, simplu si rapid, cotizatia de 50 lei pe an, cu cardul (online) sau prin internet banking sau alta modalitate in contul AURSF: RO32RNCB0081137607080001, deschis la BCR Sucursala Izvor.

Persoanele cu dizabilitati (care probeaza cu documente situatia lor) beneficiaza de CONSILIERE GRATUITA din partea AURSF.

Pe langa dovada dizabilitatii, in masura in care acest lucru este posibil, tinand cont de tipul de dizabilitate de care sufera, persoanele cu dizabilitati sunt rugate sa completeze cererea de adeziune pentru membrii sustinatori si o trimita pe e-mail, la adresa sesizari@aursf.ro, impreuna cu copia scanata de pe actul de identitate.

Ne propunem ca, pe viitor, sa intram lunar in legatura directa cu voi, printr-o transmisiune video, la care veti putea participa in mod interactiv si care va fi anuntata, din timp, pe site-ul AURSF.