AURSF mi-a facut viata mai buna – testimonial Adrian Laca

Ma numesc Laca Adrian, locuiesc in orasul Oltenita, judetul Calarasi.

In anul 2008 am contractat un credit de aprox. 40.000 CHF de la banca Piraeus Bank la un curs de aprox. 2,5 lei = 1 chf. In scurt timp, cursul francului elevetian a inceput sa creasca semnificativ, ceea ce a dus la o crestere considerabila a ratei lunare. Cheltuielile lunare, incluzand facturile, rata si alte cheltuieli casnice au inceput sa-mi afecteze viata intr-un mod serios.

Totul s-a schimbat intr-o zi cand, din intamplare, am gasit pe facebook un mesaj al unei doamne care se confrunta cu o problema similara (credit in chf) si care recomanda cu incredere si multumea personalului de la AURSF.

Curios, am navigat pe internet, am verificat autenticitatea asociatiei, am luat numarul de telefon si am sunat la AURSF. Am discutat cu Alin Iacob, presedintele AURSF, a analizat cu atentie dosarul meu bancar si m-a indrumat pas cu pas in demersurile ulterioare. Apoi, el s-a intalnit si a negociat in numele meu cu reprezentantii bancii, obtinand conversia creditului din CHF in lei si un discount la soldul creditului.

Recomand intreaga echipa AURSF, condusa de Alin Iacob, pentru empatia si profesionalismul de care au dat dovada, reusind imbunatatirea vietii mele prin reducerea ratei bancare.