Sperante materializate prin AURSF – Testimonial Voinia Doru

Povestea mea, pe scurt, incepe in anul 2008, cand am cumparat un apartament pentru care aveam nevoie de un avans pentru a-l achizitiona printr-un credit ipotecar. Am luat avansul de la Banca Transilvania – un credit CHF de nevoi personale garantat cu apartamentul parintilor. CHF a crescut foarte mult, apoi a explodat in 2015 si ratele au devenit foarte mari, crescand de la luna la luna si fiindu-ne din ce in ce mai greu sa le platim, nivelul salarial find scazut comparativ cu cat au crescut ratele in ultimii ani.

Totul parea sa mearga din rau in mai rau. La inceputul acestui an, pe fondul stresului acumulat, am avut o problema grava de sanatate, viata mea atarnand in orice moment de un fir de ata. Cu sabia lui Damocles in fiecare zi deasupra capului, m-am decis sa scriu la AURSF si sa le solicit ajutorul, sa discute la banca si sa imi obtina o solutie care sa ne permita sa ne continuam
viata intr-un mod decent, cu mai putin stres zilnic generat de ratele in continua crestere.

Sperantele noastre s-au materializat cu ajutorul lui Alin Iacob, presedintele AURSF, si am reusit sa avem o solutie favorabila din partea celor de la Banca Transilvania, carora vreau sa le multumesc foarte mult pe aceasta cale pentru ca au dat dovada de umanitate si ca au inteles situatia foarte grea prin care trecem.

Indemn pe toata lumea sa aiba incredere in AURSF, sa apeleze la ei si sa nu isi piarda speranta. Daca banca este deschisa la dialog, in final cu ajutorul AURSF vor primi solutii favorabile pentru fiecare in parte.

Multumesc mult AURSF, multumesc mult Alin Iacob! Succes in demersurile viitoare, pentru a-i ajuta si pe altii aflati la nevoie!