SFATURILE AURSF AU FOST DECISIVE!

Testimonial Florin Popescu

Prin intermediul randurilor urmatoare, doresc sa imi exprim multumirea fata de AURSF si, in special, fata de dnul Alin Iacob, fara ale carui sfaturi, probabil, as fi fost intr-o situatie mult mai grea fata de cea actuala.

Pe scurt, in 2007 am luat un credit in CHF de la Credit Europe Bank pentru achizitionarea unui apartament in Bucuresti. Dupa aproape 10 ani si 4 reesalonari facute (timp in care din principal am achitat in jur de 10%) am decis ca este timpul sa schimb ceva si am apelat la Legea Darii in Plata. Dupa inca 3 ani prin instante, judecatorul a decis ca nu indeplinesc conditiile legii si, astfel, am pierdut procesul. Am ajuns in situatia in care trebuia sa achit dintr-o data toate ratele scadente pe ultimii 3 ani.

De aici a intrat in scena d-nul Iacob deoarece ajunsesem intr-un punct in care nu mai stiam ce sa fac si pe ce drum sa apuc. Consiliat de dumnealui, am reusit sa negociez o stergere a unei parti semnificative din dobanda acumulata in perioada procesului si sa pot relua plata creditului. Sfaturile d-nului Iacob au fost decisive in aceasta operatiune. Am simtit din partea dansului multa implicare si daruire.

Cred ca toata lumea care are astfel de probleme ar trebui sa apeleze la AURSF pentru ajutor in negocierea cu banca.

Va multumesc inca o data, atat eu cat si familia mea pentru ajutorul primit.