Mii de multumiri asociatiei AURSF!

Mii de multumiri asociatiei AURSF!

Dupa parcurgerea unui drum foarte lung, cu foarte multe obstacole, in gasirea unei solutii echitabile de conversie in LEI a creditului nostru in CHF, contractat in 2008, in luna noiembrie a anului 2021, ne-a ajutat bunul Dumnezeu, in sfarsit, sa il intalnim pe Alin Iacob, caruia nu stiu cum sa ii multumim pentru tot ceea ce a facut pentru noi. Datorita lui Alin, banca a inteles, intr-un final, ca este nevoie de ingaduinta si ca este mult mai sanatos pentru ambele parti o negociere al carei rezultat sa fie acceptabil atat pentru banca, precum si pentru noi, consumatorii. Astfel, dupa doua luni de birocratie, in ianuarie 2022 am reusit sa scapam de povara CHF.

Va recomand cu multa incredere sa apelati la ajutorul lui Alin Iacob, prin AURSF, deoarece va va ajuta cu siguranta, desigur, in limitele posibilitatilor.

Doresc sa va multumesc, inca odata, pentru tot profesionalismul, promptitudinea si rabdarea pe care ati avut-o fata de noi si sa dea Domnul sa faceti foarte multi CHF-isti la fel de fericiti cum ne-ati facut pe noi!