Cum mi-am regasit stabilitatea financiara datorita AURSF si lui Alin Iacob – testimonial Dochia Griguta

Numele meu este Dochia Griguta si sunt codebitoare la un credit in franci elvetieni (CHF) contractat in anul 2008. Acest credit ne-a fost promovat de Banca Romaneasca drept cea mai buna optiune la acel moment. Initial, intentionam sa achitam anticipat acest credit, insa realitatea a luat o intorsatura neasteptata si nefericita: ratele au crescut intr-un ritm alarmant, ajungand sa se dubleze.

In incercarea de a gasi o solutie, am demarat un proces in instanta, pe care, din pacate, l-am pierdut. Acest esec a venit cu costuri suplimentare, fiind obligata sa achit si cheltuielile de judecata. Situatia parea fara iesire pana cand am avut norocul sa aflu din mass-media despre AURSF. Imediat ce am trimis un mesaj, am fost contactata de domnul Alin Iacob, un om caruia nu voi putea niciodata sa-i multumesc suficient pentru ajutorul oferit, fara nicio taxa sau obligatie din partea mea.

Datorita interventiei domnului Alin Iacob si a echipei AURSF, am reusit sa reducem rata lunara de la 586 CHF la 2268 de lei. Aceasta schimbare a fost o adevarata gura de aer proaspat pentru situatia noastra financiara. Imi exprim pe aceasta cale profunda mea recunostinta si regretul ca nu am aflat mai devreme de AURSF, o organizatie care aduce atat de mult bine oamenilor aflati in dificultate.

Transmit mii de multumiri domnului Alin Iacob si intregii echipe AURSF pentru tot sprijinul acordat. Multumesc din suflet!