Am inceput sa sper ca va fi mai bine

Testimonial Gabriel Chelaru – membru asociat, AURSF

De cand am inceput „lupta” cu banca, impreuna cu AURSF, alaturi de presedintele asociatiei, Alin Iacob, am inceput sa sper ca problema pe care o am cu un credit ipotecar foarte impovarator, se va rezolva!

Pe scurt, am accesat un credit in CHF in anul 2006, in perioada in care toti functionarii bancari ne sfatuiau sa luam credite in CHF. In scurt timp aveam sa constat ca am facut o mare greseala. In momentul acesta, rata s-a triplat, iar cursul de schimb e mai mult decat dublu. Imi este foarte greu sa platesc acest credit.

Cautand solutii, am observat un comentariu la o postare de pe facebook, al unei doamne care povestea despre Alin Iacob, presedintele AURSF. Doamna respectiva ii multumea si scria ca, datorita sprijinului oferit de Alin, a ajuns sa isi rezolve problemele facute de creditul pe care-l avea, obtinand un discount la sold. Astfel am ajuns si eu la ASOCIATIA UTILIZATORILOR ROMÂNI DE SERVICII FINANCIARE. L-am contactat pe Alin Iacob, un om super fain, profesionist si de mare caracter. Ii multumesc si cred ca, impreuna, vom rezolva problema cu creditul in chf!


AURSF sprijina romanii care vor sa beneficieze de servicii financiare la standarde europene, pe toti cei care vor sa fie aparati de abuzurile celor care se cred mai presus de legi si reglementari, pe toti cei care vor sa contribuie la echilibrarea raportului de forte dintre drepturile si obligatiile celor care intra in relatii contractuale cu furnizorii si intermediarii de servicii financiare! Insa este foarte greu sa mentinem un nivel ridicat al activitatilor noastre, in lipsa resurselor financiare. Statul roman nu aloca niciun ban sustinerii asociatiilor de consumatori. De aceea, e nevoie de sprijinul tau.