A doua experienta pozitiva cu AURSF – testimonial Doru Voinia

In 2008, am decis sa optez pentru un credit ipotecar la Banca Romaneasca, in valoare de 98.000 CHF, pentru achizitionarea unui apartament in Baia Mare. Initial, totul parea in regula, insa ratele au inceput sa creasca, iar dobanzile la moneda CHF fluctuau in mod constant, fiindu-ne tot mai greu sa facem fata platii lunare.

Dupa 15 ani, am realizat ca mai aveam de rambursat 68.000 CHF pe o perioada de 20 de ani. Practic, in tot acest timp, am achitat in principal dobanzi, iar soldul creditului a scazut foarte putin, departe de a ajunge la jumatate.

Totusi, dupa 15 ani de lupte si greutati, printre care si probleme grave de sanatate (am suferit un infarct miocardic acut), am reusit sa obtin un discount la sold, o rata fixa timp de trei ani si convertirea in lei a creditului.

Vreau sa-mi exprim recunostinta profunda pentru implicarea lui Alin Iacob, presedintele AURSF, fara al carui ajutor, sfaturi si interventie, nu as fi putut gasi o solutie favorabila pentru conversia creditului meu.

As dori sa precizez ca acest testimonial reprezinta a doua mea experienta pozitiva cu AURSF. Este a doua oara cand Alin Iacob ma ajuta cu conversia in lei a unui credit in CHF.

Multumesc din suflet AURSF, multumesc din suflet Alin Iacob.