Sunt recunoscator AURSF – testimonial Aurel Angheloiu

Prin acest testimonial, tin sa adresez sincere multumiri pentru sprijinul oferit de catre Alin Iacob si asociatia AURSF. Dupa un accident la schi in care mi-am rupt femurul si a fost necesar sa fiu transportat cu elicopterul si sa trec printr-o interventie chirurgicala in Austria, am decis sa recurg la asigurarea oferita de Revolut. Cu toate acestea, dupa intoarcerea in tara, comunicarea cu acestia a fost deficitara, iar stadiul cererii de solutionare nu s-a schimbat, chiar si dupa ce a trecut mult peste timpul mentionat de acestia.

Datorita interventiei lui Alin Iacob si a echipei AURSF, am fost contactat de reprezentantii asigurarii furnizate de Revolut, am trecut prin toate documentele necesare si am primit confirmarea ca cererea mea este in curs de solutionare. De asemenea, am primit notificari ca procesul de plata a fost initiat catre contul indicat de mine.

Sunt recunoscator AURSF pentru ajutorul considerabil oferit si pentru angajamentul in sprijinul consumatorilor. Este incurajator sa stiu ca in situatii in care resursele de informare sunt limitate, exista o entitate precum aceasta, dedicata sprijinirii celor in nevoie.