Retrospectiva adunarii generale din 9 noiembrie 2023 – 10 ANI DE AURSF

Pe data de 9 noiembrie 2023, a avut loc la Hotel Cismigiu, in Bucuresti, adunarea generala a Asociatiei Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare, un moment de bilant de 10 ani de la infiintare, perioada de timp in care AURSF s-a ocupat de protectia consumatorilor utilizatori de servicii financiare din Romania, a promovat si a aparat drepturilor si interesele legitime ale consumatorilor utilizatori de servicii bancare, de asigurari, care realizeaza tranzactii pe pietele de capital din tara si/sau strainatate, ale participantilor la fondurile de pensii administrate privat.

In cadrul acestei intalniri, participantii au avut parte si de un „breaking news”: presedintele AURSF, Alin Iacob a anuntat aprobarea unui proiect european in care va fi implicata asociatia, primul din istoria acesteia.

Participantii la AGA au fost asigurati ca asociatia va continua sa ajute utiliziatorii de servicii financiare bancare, dar ca vor urma si provocari ce vor fi acceptate de catre AURSF  in zona de pensii si asigurari.

Aceasta adunare generala a fost si prilejul cu care unii dintre membrii asociatiei au „spart gheata” si au fost dispusi sa-si ofere propriile testimoniale filmate, in care au relatat cum au fost ajutati de catre AURSF sa negocieze cu bancile la care sunt debitori, pentru o reechilibrare a contractelor de credit, testimoniale ce vor fi postate pe site-ul asociatiei in zilele urmatoare.

Cei care doresc sa vizioneaza intreaga intalnire si bilantul acivitatii AURSF o pot face aici:

De asemenea, din cauza faptului ca nu a putut fi prezent la adunare, unul din liderii Grupului Clientilor cu Credite in CHF, Cristian N. DAN a tinut sa transmita un mesaj video atat membrilor prezenti la Bucuresti cat si celor ce urmaresc activitatea asociatiei pe canalele de comunicare de pe internet, in care si-a exprimat recunostinta pentru activitatea asociatiei de care el si multi alti debitori in CHF au beneficiat din plin si, totodata, prin care a solicitat o mai ampla si vizibila implicare in sprijinirea asociatiei, din partea celorlalti membri AURSF si in special a celor care au fost ajutati sa-si reechilibreze contractele bancare. Mesajul sau poate fi urmarit integral aici:

La finalul adunarii, si presedintele AURSF, Alin Iacob a transmis un mesaj video pe care puteti sa-l vizionati aici: