AURSF, o echipa orientata spre rezultate – testimonial Vica Nicolescu

Cu recunostinta si speranta, impartasesc experienta mea cu AURSF – o raza de lumina in intunericul financiar. Sunt Vica Nicolescu, locuiesc in Bucuresti, iar povestea mea incepe in aprilie 2008, cand am luat un credit in franci elvetieni de la Credit Europe Bank, pentru casa mea. Incercasem in zadar la alte banci pentru alte valute, dar nimeni nu a fost dispus sa ma sprijine in afara acestui tip de credit.

Si asa, ca multi altii, am ajuns sa lupt cu povara crescuta a ratelor lunare odata cu evolutia exploziva a cursului CHF. Cu aproape 80% din salariul meu devorat de aceste plati, plus o restanta in crestere, viata mea financiara devenise un cosmar sufocant.

Dar apoi, am descoperit pe internet AURSF si am vazut ca au oferit ajutor real multor oameni in situatia mea. Asa ca am trimis un e-mail si am avut placerea sa fiu contactata de domnul Alin Iacob, caruia i-am expus concret situatia. Cu rabdare si expertiza, el m-a ghidat prin labirintul demersurilor bancare. Fara ajutorul sau, nu stiu cum as fi putut face fata acestei situatii. In aproximativ o luna, am semnat cu banca, obtinand o reducere semnificativa la soldul creditului.

Pentru cei care se afla in aceeasi cautare disperata de solutii, indraznesc sa recomand cu tarie echipa AURSF. Sunt profesionisti dedicati, cu o abordare orientata spre rezultate, gata sa gaseasca solutii personalizate pentru fiecare provocare.

Cu AURSF la bord, nu mai esti singur in batalia cu sistemul bancar. Mi-as dori ca ca lecturarea acestui testimonial sa fie inceputul unei calatorii spre eliberarea de sub povara ratelor creditelor in franci elvetieni pentru multi alti romani in situatii similare.