AURSF ne-a redat speranta – Testimonial Razvan Secuianu

Mii de multumiri catre AURSF, cu precadere catre dl Alin Iacob, care a facut posibila realizarea unei sperante care parea imposibila.

Ma numesc Razvan Secuianu, si am contractat un credit in CHF in 2008 la Banca Romaneasca in valoare de 80.000 CHF, echivalentul a 50.000 euro. La acel moment rata CHF convertita in lei era 1050 ron, acceptabila pentru noi, si o perioada francul a fost stabil (2.2-2.3 ron pt 1 franc), tinut in frau de guvernul elvetian. Cativa ani mai tarziu am actionat banca in judecata, dar din pacate in afara de cateva comisioane declarate ilegale, instanta nu s-a pronunta cu privire la cursul de schimb. In acel moment ne-am pierdut orice speranta.

Ulterior cursul valutar a luat-o razna, iar in ultimii ani valoarea ratei crestea la fiecare 3 luni, spre finalul anului 2023, rata ajunsese la 2400 ron.

Dar din fericire, niste cunostinte ce auzisera de AURSF, ne-au recomandat sa luam legatura cu ei, pentru a ne ajuta. Nu ne imaginam ca se mai poate face ceva, dar am zis sa incercam. Am luat legatura cu dl Alin Iacob, care s-a oferit sa ne consilieze si sa ne reprezinte in relatia cu Exim Banca Romaneasca, fara a solicita nimic la schimb.

Spre finalul anului 2023, s-a inceput discutia dintre AURSF si reprezentantii bancii, iar in a doua jumatate a lunii ianuarie 2024 am fost contactati de reprezentantii bancii Exim cu propunerea de conversie a creditului din CHF in RON, cu un discount destul de considerabil la sold (iar rata s-a modificat de la 2400 ron la 1800 ron, cu dobanda fixa (6.55%) in primii 3 ani, si apoi IRCC+dobanda bancii).

Suntem profund recunoscatori pentru ca ne-ati ajutat si sustinut intr-un demers ce parea greu de realizat. Sunteti adevarati profesionisti intr-un domeniu extrem de complex.

Pentru toti cei care pot sustine activitatea AURSF, haideti sa o facem, prin contributia noastra AURSF vor ajuta in continuare si alti colegi aflati in situatii similare.

Iar pentru cei care sunt inca in dubii, puteti apela cu incredere la AURSF, cu siguranta AURSF vor reusi sa va redea speranta.