AURSF angajeaza manager de proiect

Vrei sa te implici in promovarea si apararea drepturilor si intereselor legitime ale consumatorilor utilizatori de servicii bancare, de asigurari, care realizeaza tranzactii pe pietele de capital din tara si/sau strainatate, ale participantilor la fondurile de pensii administrate privat?

Te regasesti in activitati de asistenta si sprijin pentru romanii vulnerabili, care au fost, sunt sau vor fi nedreptatiti de furnizorii de servicii financiare din Romania?

Ti-ar placea sa contribui la constructia unei legislatii nationale si europene moderne si care sa tina cont de interesele consumatorilor utilizatori de servicii financiare?

Ai vrea sa te implici in prevenirea practicilor incorecte sau abuzive si a publicitatii inselatoare, de natura sa afecteze drepturile si interesele legitime ale consumatorilor utilizatori de servicii financiare?

Daca te regasesti in profilul de mai sus, ai experienta in domeniu sau macar o pregatire temeinica, stii bine o limba straina (de preferat engleza sau franceza) entuziasm si dorinta de a invata si de a contribui la rezolvarea problemelor concrete ale consumatorilor utilizatori de servicii financiare, te invitam sa te implici direct in domeniul protectiei consumatorilor de servicii financiare.

Trimite-ne CV-ul tau alaturi de o scrisoare de intentie cu mentionarea nivelului salarial dorit pe adresa sesizari@aursf.ro si, daca vei fi selectat, vei fi invitat la un interviu.

Oferim salarizare atractiva si oportunitati de crestere rapida, in functie de experienta si valoarea adaugata pe care o puteti aduce in organizatie.

Aplicantii trebuie sa fie din Bucuresti sau din imprejurimi, pentru ca activitatea se va desfasura in principal la sediul Asociatiei.