Domnul Alin Iacob a fost singura persoana care chiar ne-a ajutat!

Testimonial

In 2008 am fost nevoiti sa schimbam locuinta, lucru care ne-a impins catre un imprumut bancar. Dupa ce am fost la cateva banci am luat un credit de la banca Credit Europe Bank. Atunci am crezut ca am avut noroc, insa odata cu trecerea timpului am vazut cat de mult ne inselasem. Cu timpul, datoria noastra a inceput sa creasca iar noi nu mai faceam fata ratei de la banca. Apoi a venit criza, salarii diminuate cu 25% (si eu si sotia suntem bugetari)… Am incercat sa negociem cu banca, dar fara niciun rezultat. Intre timp a aparut si copilul nostru si totul a devenit si mai greu.

Am dat banca in judecata pentru comisionul de administrare, iar la proces am apelat la o doamna avocat care a zis ca 90% sigur castigam pentru ca acel comision este abuziv. Din pacate am pierdut si a trebuit sa achitam si cheltuielile de judecata.

Apoi a aparut darea in plata si am zis ca aceasta este ultima solutie ca sa scapam de rata atat de mare. Am apelat la un avocat si am dat banca in judecata pentru darea in plata sau negociere. La primul proces, am castigat si credeam ca apare o minune in viata noastra, dar, la recurs, cu o seara inainte, ne-a sunat dna avocat si a spus ca nu mai poate sa ne reprezinte pentru ca are alte dosare mai importante. Apoi, cazul s-a judecat in lipsa doamnei avocat si am pierdut. Dupa toate aceste experiente nu credeam ca ne mai poate ajuta cineva, insa Dumnezeu ne-a scos in cale asociatia AURSF. Cei de la asociatie au reusit sa obtina reesalonarea creditului, in care comisionul va fi 0%, un lucru extrem de important pentru noi. Cu toate ca nu ne-am vazut niciodata in persoana, am putut simti, doar din discutiile telefonice, ca domnul Alin Iacob este o persoana care chiar isi pune sufletul in ce face si isi doreste sincer sa ajute persoanele cu care interactioneaza.

Vrem sa le multumim sincer celor din AURSF, pentru tot ajutorul oferit si pentru tot efortul depus.
Multumim si va dorim toate cele mai bune!