AURSF are planuri importante pentru urmatorii patru ani

Vineri, 25 octombrie 2019, a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare.

Presedintele AURSF a prezentat principalele activitati si initiative ale Asociatiei din ultimii patru ani, subliniind ca Asociatia a reusit, in ciuda unui deficit important de resurse financiare, rezultate cu adevarat notabile.

De asemenea, Adunarea generala AURSF a aprobat propunerile de modificare a statutului prezentate de Consiliul Director. Principalele modificari vizeaza simplificarea structurii organizatorice (reducerea semnificativa a numarului de membri ai Consilului Director), respectiv dinamizarea activitatii Asociatiei (prin infiintarea Comitetelor de Initiativa pentru diferite activitati de interes pentru Asociatie).

Adunarea Generala a ales si un nou Consiliu Director pentru urmatorii patru ani. Alin Iacob a fost reconfirmat in functia de Presedinte, Antoniade-Ciprian Alexandru-Caragea a fost ales Vicepresedinte, iar Marian Toma va fi Secretarul General al AURSF.

Presedintele AURSF a prezentat si Decalogul AURSF, care cuprinde principalele prioritati ale activitatii Asociatiei in perioada urmatoare. De asemenea, unii dintre participantii la Adunarea Generala au ridicat diverse probleme de interes pentru consumatori si s-au stabilit deja primele actiuni concrete ale Asociatiei.

In final, a fost prezentat participantilor noul website al AURSF, cu o grafica radical schimbata, o uzabilitate mult imbunatatita, precum si cu noi functionalitati si sectiuni. Una dintre principalele noutati o constituie faptul ca membrii AURSF isi pot plati online cotizatia de membru si toti cei care doresc sa sprijine activitatea Asociatiei pot face donatii (singulare sau recurente).