AURSF a reusit sa obtina o alta reducere a soldului creditului – testimonial Hanes Ioan

Numele meu este Ioan Hanes, posesor al unui credit CHF de 15 ani la First Bank.

Am tot sperat ca banca va veni din proprie initiativa in sprijinul celor cu credite CHF, insa din pacate nu a fost asa, motiv pentru care am apelat deja de doua ori la ajutorul AURSF, care prin intermediul admirabilului om, Alin Iacob, presedintele asociatiei, nu a ezitat nici macar o clipa sa ne sprijine in solutionarea problemelor noastre in relatia cu banca.

Initial, anul trecut, asociatia a reusit sa obtina conversia creditului din CHF in RON cu un discount semnificativ, tinand cont de problema de sanatate foarte grava existenta in familia noastra, iar ulterior, anul acesta, printr-o reprezentare gratuita atat direct in relatia cu banca, cat si, ulterior, intr-un un dosar solutionat prin intermediul CSALB, asociatia a reusit sa obtina o alta reducere a soldului creditului pe fondul unei erori bancare legate de asigurarea de viata atasata creditului.

De apreciat si implicarea conciliatorului CSALB, Doru Traila, care a gestionat speta cu profesionalism si implicare, dar si pozitia finala a bancii, care a acceptat un compromis rezonabil. Concilierea si negocierea directa cu bancile poate fi o solutie, daca este gestionata din partea consumatorilor de oameni priceputi, implicati si competenti. Mai mult, solutia se obtine mult mai rapid decat in cazul unui proces in instanta si este fara costuri pentru consumatori.

Doresc ca pe aceasta cale sa ii multumesc din nou lui Alin Iacob pentru simplul fapt ca exista si ca se implica in continuare, ca presedinte al AURSF, in ajutorarea celor cu probleme. O face cu mult suflet si fara sa achitam nimic. Ma bucur foarte mult ca l-am cunoscut si totodata ca a acceptat sa ne ajute, de fiecare data. Fara ajutorul lui, situatia noastra actuala ar fi mult mai rea.

Multumesc si doresc AURSF-ului cat mai multe realizari. Mult succes si mii de multumiri pentru tot!