Anunt – cotizatia AURSF

Dragi membri AURSF,

Vrem sa va multumim mult tuturor celor care ne-ati sprijinit in campania de redirectionare a impozitului pe venit. Ati fost mai multi ca oricand si asta ne arata ca ati inteles ca este nevoie de resurse pentru a putea sa devenim o adevarata forta institutionala care sa va sustina interesele.

In acelasi context, dupa aproape 10 ani de la lansarea asociatiei, timp in care cotizatia de membru a ramas neschimbata, Adunarea generala AURSF din luna mai a acestui a decis sa dea curs propunerii venite de la mai multi dintre voi si a procedat la ajustarea valorii cotizatiei anuale.

Astfel, incepand cu data de 1 iulie 2023, valoarea cotizatiei anuale va fi de 100 lei.

In acest context, dorim sa exprimam intreaga noastra recunostinta si apreciere fata de toti membrii care ne-au sprijinit pana acum si care vor ramane alaturi de noi si in viitor. Contributia voastra este esentiala pentru succesul si cresterea asociatiei noastre, iar noi suntem profund recunoscatori pentru angajamentul si sprijinul pe care ni l-ati oferit.

Pentru a plati cotizatia anuala actualizata, va rugam sa accesati https://www.aursf.ro/donatie/. Suntem constienti de importanta unei comunicari eficiente si, la cerere, vom asigura toate detaliile necesare pentru a va ajuta sa efectuati plata intr-un mod cat mai simplu si convenabil posibil.

Inca o data, va multumim pentru sprijinul si loialitatea voastra continua. Cu ajutorul vostru, suntem determinati sa continuam implicarea AURSF in acordarea de consiliere si asistenta membrilor sai si altor persoane interesate, in scopul de a angaja si de a folosi serviciile bancilor, companiilor de asigurari si altor institutii financiare.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati prin intermediul canalelor noastre de comunicare.

Va multumim.
Echipa AURSF