AURSF s-a implicat activ in cazul meu – testimonial Victor Duduiala

Prin acest testimonial doresc sa-mi exprim recunostinta pentru implicarea si suportul oferit de Asociatia Utilizatorilor de Servicii Financiare din Romania (AURSF) si de presedintele asociatiei, Alin Iacob.

Am fost intr-o situatie dificila ca debitor in franci elvetieni (CHF) si ratele creditului meu contractat la Raiffeisen Bank in 2007 au crescut constant de la an la an.

Initial, am cautat ajutorul unui avocat, dar din nefericire, acesta nu a facut nimic si nu am obtinut niciun rezultat concret. Am asteptat rezolvarea proceselor dintre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) si banca, dar si acesta s-a dovedit a fi un demers fara prea mult succes. Totusi, cand am apelat la sprijinul AURSF, am gasit un sprijin real si eficient.

AURSF s-a implicat activ in cazul meu si a reusit sa negocieze o oferta avantajoasa cu banca. Prin intermediul lor, am obtinut o conversie a creditului meu intr-unul cu dobanda fixa foarte avantajoasa pentru aproape intreaga perioada ramasa, precum si o reducere semnificativa a soldului creditului.

Am acceptat oferta bancii si acum sper sa pot achita soldul ramas cat mai curand posibil. Sunteti un adevarat sprijin pentru romanii aflati in situatii dificile cauzate de ratele crescute la banci, iar eforturile voastre merita toata aprecierea noastra.

Doresc mult succes echipei AURSF, sa puteti ajuta si alti romani aflati in situatii similare!